9 chutných paprik.Jak vybrat nejlepší známku?

Výběr odrůdy pro pěstování na vašem webu závisí na mnoha faktorech.Mnoho z nich skutečně dobře toleruje kolísání teploty a je odolné vůči škůdcům a chorobám.Jiní nemají takové vlastnosti, ale dobré výnosy.

K těmto a dalším výhodám odrůd v tomto článku.

Popis odrůd

  1. Pepper Claudio

    Zvažte podrobný popis pepře Claudio.

    Odrůda papriky Claudio patří k počátkům zrání. První lusky se objevují již 70 až 75. den po výsadbě sazenic. Hmotnost jeho plodů dosahuje 250 g.Jsou červené barvy a mají podlouhlý hlízový tvar.

    Tento druh je velmi odolný vůči různým chorobám a škůdcům. je také velmi odolný vůči nepříznivým podmínkám, je schopen přežít sucho a další nepříznivé růstové podmínky. Péče je dost nenáročná.Velmi dobré čerstvé, ale také vhodné pro sklizeň na zimu.Pokud jste v tomto oboru nová, musíte začít s touto konkrétní třídou.

  2. POMOC! Claudio obsahuje minimální množství kapsaicinu, alkaloidu, který může dát hořkost, takže jeho zralé lusky mají šťavnatou sladkou chuť.
  3. Morozko pepř

    Zvažte podrobný popis pepře Morozko.

    Jeho hlavní a hlavní charakteristikou jeodolnost vůči chladu a náhlým změnám počasí. Tato kvalita pouze zvyšuje jeho popularitu mezi amatéry, zejména pokud na místě nejsou žádné skleníky.

    Závod jestředně brzy.Doba zrání plodů před technickou zralostí je v průměru 110 dní, kdy jsou zelené.A biologická zralost přichází za další dva týdny, a pak už začnou zčervenat.

    Během zrání ovoce je rostlina hojně zásobována popelem. Toleruje dopravu a dlouhodobé skladování. Skvělé pro konzervování.

  4. DŮLEŽITÉ! Při péči o tuto rostlinu mějte na paměti, že miluje půdu hnojenou fosforečnany a draslíkem.
  5. Pepřová citlivost

    Zvažte podrobný popis pepřové citlivosti.

    Tato plodina střední vegetace je určena k pěstování ve filmových nebo skleněných sklenících.Výška rostliny je asi 80 cm.Výsev semen se provádí v únoru a výsadba v zemi v květnu. Lusky jsou jasně červené a váží průměrně 100 - 110 gramů.

    Vzhledem k jeho jemné chuti je zajímavější ji používat čerstvě.Jediným keřem, s náležitou péčí a příznivými podmínkami, můžete odstranit až 2 kg plodiny.Obzvláště odolný vůči viru tabákové mozaiky.

  6. Ratunda Pepper

    Tyto papriky se vyznačují plochým zploštělým tvarem.První plody po výsevu se objevují po 130 - 140 dnech.Pepř odrůdy Ratundavyžaduje silné minerální hnojení a další uvolnění půdy .Produktivita od 1 sq.m je asi 5 kg.Hmotnost jednoho pepře je asi 150 g.

    Kromě chuti tohoto pepře je ještě krásná a vypadá jako okrasná rostlina.Je to spíše vrtošivá kultura a je vhodná pro zahrádkáře s určitými zkušenostmi.

    Viz níže fotografie fotografie pepře kola:

  7. Pepřový let

    Plné zrání trvá přibližně 4 měsíce. Mezi zahradníky je zaznamenána jeho dobrá odolnost vůči extrémním teplotám a hnilobě.

    Díky těmto vlastnostem si tento pepř získal popularitu mezi amatéry, zejména ve středním pruhu, kde je počasí často nestabilní.Takémá dobrý výnos. Hmotnost jednoho ovoce je přibližně 90 - 110 g.Má vynikající chuť a je vhodný pro konzervaci.

  8. POMOC! Tato odrůda je velmi odolná vůči nemoci, jako je „ventilační vadnutí“.
  9. Sněžení pepře

    Zvažte podrobný popis sněžení pepře

    Tato plodina je určena k chovu ve sklenících, ale výsadba v zemi není neobvyklá. Jedna z nejplodnějších odrůd pepře. Z každé rostliny může být odstraněno až 40 obchodovatelných plodů.Papriky se vysévají pro sazenice v březnu na otevřeném prostranství po skončení mrazu. Velmi dobře tolerovaná přeprava. Používá se čerstvé i pro konzervování.

  10. Viz další fotografie sněžení pepře:

    POZOR! Když jsou pěstovány, jsou náchylné k téměř všem druhům škůdců, jsou kontrolovány fungicidy, dalším uvolňováním půdy a dalšími metodami, v závislosti na problému.
  11. Pepper Cowhide

    Zvažte podrobný popis pepřeKráva ucho.

    Je to jeden z nejpopulárnějších paprik pro pěstování venku.Rostlina je zakrslá s výškou asi 70-80 cm. Plody jsou velké, 12-16 cm a váží do 200 g.Sklizeno od konce července do konce srpna.

    Skvělé pro konzervování a vaření lecho.Mezi rysy je třeba poznamenat , že je odolný vůči infekci fusáriem , jedná se o časté pohromy zahradníků, a tato kvalita odrůdy nezůstala bez povšimnutí.

  12. Pepřový faraón

    Raný hybrid, vhodný pro pěstování v různých typech skleníků a na otevřených postelích.Doba od výsadby sazenic do sklizně je přibližně 60–65 dní.Rostlina je střední výšky.

    Hmotnost zralého pepře je 120–140 gramů.Zvláštností je, že tatoodrůda je odolná vůči viru tabákové mozaiky. Péče vyžaduje důkladné uvolnění. Toleruje dopravu a dlouhodobé skladování.

  13. Pepř Gogoshara

    Zvažte podrobný popis pepře Gogoshara.

    Tato odrůda má jeden významný rozdíl od ostatních druhů papriky zeleninové. V jeho chuti je patrná ostrost. Je to způsobeno přítomností zvláštních alkaloidů v jeho složení.

    Keř je silný, vysoký asi 1 m. Plody jsou široké, zploštělé, podobné Ratundě o hmotnosti 100 - 150 gramů. Papriky Gogoshary dozrávají dobře na otevřeném terénu, vyžadují pravidelné zalévání a uvolnění půdy.

  14. Viz níže fotografie gogoshara pepře:

POZOR! Totorostlina je poněkud náladová, potřebuje hodně světla, tepla, asi 25-28 ° C a dobré větrání.
Možná, že čtenář bude mít zájem vidět materiály o takových typech pepře:

Zkoumali jsme několik druhů pepře.Všichni jsou dobří svým způsobem.A vhodné pro začátečníky i zahrádkáře se zkušenostmi.Volba je na vás.Přejeme vám hodně štěstí při pěstování a dobrou sklizeň pro radost z vás a vaší rodiny.