Jak připravit smaženou kukuřici na pánvi?

Kukuřice je jediným druhem rodu Corn.Je to travnatá a jednoletá rostlina, která dorůstá až tři metry na výšku nebo dokonce 6 až 7 metrů.Má čtyři druhy a tři divoké poddruhy.Kukuřice je považována za nejstarší rostlinu chleba na světě.Rozdělil se do devíti botanických skupin.

Kukuřice se počítá asi 10 000 let jako plodina.Nachází se na území moderního jižního Mexika, kde se pěstuje od starověku.Není to jen žlutá, ale dokonce i červená nebo černá.

Vlastnosti

Existuje několik druhů kukuřice:

  • kukuřice cukrová (oblíbená u všech agronomů);
  • dentát;
  • křemičitý nebo indický;
  • škrobový;
  • voskovitý;
  • prasknutí (rozděleno do dvou typů: perlový ječmen a rýže);
  • polozubý;
  • filmy;
  • škrobový cukr;
  • Japonština pestrá.

Stonek kukuřice dosahuje průměru až sedmi centimetrů v průměru.Jedním z hlavních rozdílů mezi touto rostlinou a jinými obilninami je to, že je uvnitř dutá a obsahuje parenchym.Listy kukuřice jsou velké.Tyčinky a klásky shromážděné v květenství.Má dlouhou stigma.Růst a vývoj kukuřicenastává od 90 do 200 dnů.Střílení se objeví po 11 dnech.

Tato rostlina má velmi ráda teplo.Semena klíčí při 10 stupních Celsia.U sazenic je nutná teplota asi 17 stupňů Celsia.

DŮLEŽITÉ! Fotografování vydrží 5-6 stupňů.Pro normální růst kukuřice potřebujete teplotu 22 stupňů Celsia.Pouze při vzhledu vstupů může vydržet teplo a nedostatek vlhkosti.

Rostlina může způsobit obrovské škody: suchá půda, horké počasí a nízká vlhkost. Velké množství vlhkosti se spotřebuje asi 10 dnů před zametáním a 20 dní po něm.Voda potřebuje tři sta kilogramů k vytvoření jednoho kilogramu sušiny.

Na velmi vlhkých půdách roste rostlina.Normální vlhkost vzduchu je 70-80 procent.Kukuřice vyžaduje hodně světla, proto je nejlepší zasadit na jižních svazích.Nelze zasadit příliš silně, protože kukuřice nemá rád výpadek.

Díky organické hmotě bude bohatá úroda.Nejvhodnější půdou je chernozem.Hráchové půdy jsou vhodné také pro kukuřici, ale na jílovitých půdách bude růst špatně.Zvláštností kukuřice je, že je velmi náročná na půdu. Pokud je půda bohatá na kyseliny, měla by být vápenatá.

Užitečné nemovitosti

Tento závod je oceňován po celém světě.Používá se při vaření a alternativní medicíně.Je to léčivá rostlina.Používá se téměř ve všech oborech kosmetologie a medicíny, nejen jako jídloprodukt.

Kukuřice je bohatá na různé prospěšné minerály.Kukuřičný protein obsahuje lysin a tryptofan.Kukuřice také obsahuje: kyselinu panthenolovou, taniny, éterické a mastné oleje a pyridoxin, biotin, riboflamin.Užitečné látky jsou obsaženy jak v kukuřičném klasu, tak v jeho listech.

Důležité! Má nízkou energetickou hodnotu.Použití této rostliny pomáhá očistit tělo.Odstraňuje toxiny a radionuklidy.Zpomaluje proces stárnutí.Uši léčí nemoci, jako je tuberkulóza a pneumonie.Kukuřice obsahuje vitamíny nezbytné pro děti.

Kterou z nich si vybrat?

Bohužel v létě je kukuřice považována za příčinu otravy 25%. Pro výběr správné a dobré kukuřice je třeba dodržovat několik jednoduchých pravidel:

  1. Odstraňte vrcholy a podívejte se na uši. Pokud existují nažloutlé zelené, šedé skvrny od plísní, jedná se o známky plísní.Nejčastěji se nachází nahoře, houba postupně přechází do listů.
  2. Prohlédněte si listy. Neužívejte kukuřici s poškozením, protože to znamená, že obsahují bakterie.Lézie mohou být také zlomeny.To znamená, že kukuřice není vhodná pro vaření.
  3. Kukuřici se syntetickým zápachem nelze vybrat , protože byla ošetřena pesticidy.

Příprava na přípravu

Nejchutnější je mladá kukuřice.Lze jej připravit různými způsoby.Abyste to mohli svařovat, potřebujete nádrž, ve kteréuši, sůl a 15 minut času budou vařeny (jak vařit kukuřici na klasech, přečtěte si zde ).

Kukuřici lze připravovat i jinými způsoby, například: v peci, v dvojitém kotli, v mikrovlnné troubě, v grilu, v pomalém vařiči, grilovanou, parou a vařením kukuřičných jader na grilu.

Jak smažit: ingredience a recepty

Toto jídlo je neobvyklé a dosti chutné.Skvělé pro nějaký piknik. Existuje několik způsobů, jak vyrobit popcorn:

S máslem

Budete potřebovat:

  • Kukuřice
  • 0,2 litru vody.
  • 45 gramů oleje.
  • Olivový olej.
  • Salt.

Příprava:

  1. Oloupejte úplně kukuřici.
  2. Smažte kukuřici po dobu 5 minut s olivovým olejem.
  3. Dále spalte oheň a přidejte vodu.
  4. Potom rozpustíme máslo a osolíme.
  5. Namažte klasy olejem.
POZOR! Mísa by měla mít silné dno.

Se slaninou

Je třeba vzít:

  • 3 kukuřice.
  • 4 litry vody.
  • 0,1 kilogramu slaniny.
  • Sůl.
  • 25 gramů oleje.

Příprava:

  1. Očistěte a smažte klasy.
  2. Poté převeďte do hrnce a nalijte do vody, přidejte sůl a vařte.
  3. Po varu snižte teplotu a vařte 20 minut.Potom vyjděte ven a osušte.
  4. Vložte sušenou kukuřici na pánvi s již rozpuštěným máslem, přidejte slaninu a smažte dalších 6 minut.SkvěléVhodné s toasty.

Podívejte se na video z receptu na smaženou kukuřici ve slanině:

Se sýrem

K tomu budete potřebovat:

  • Corn.
  • Jeden litr mléka.
  • 0,5 litru vody.
  • Lžička cukru.
  • Lžíce olivového oleje.
  • 2-3 stroužky česneku.
  • Basil.
  • 25 gramů másla.

Příprava:

  1. Oloupejte a umyjte si uši, vložte do hrnce a zalijte mléko, vodu, přidejte cukr.Vařte 20 minut.
  2. Rozložte kukuřici a namažte ji olivovým olejem.
  3. Kukuřici vložte do grilovací pánve a smažte na 20 minut.
  4. Pro oblékání vložte do mísiče máslo, bazalku, česnek a sýr.
  5. Hotový dresink, kukuřici namažte tukem a podávejte.
Doporučujeme, abyste si přečetli naše další materiály o tom, jak správně nakládané okurky a konzervovat kukuřici doma, vařit kukuřičnou kaši, popcorn, saláty, včetně s krabími tyčinkami, a také viz recepty na konzervované obiloviny.

Jak sloužit?

Správné je také jíst a podávat kukuřici.Existuje mnoho způsobů, jak nakrmit kukuřici, zde je jeden z nich: nejprve musíte rozdělit jednu vařenou kukuřici, odstranit jednu řadu zrn, stisknout palec k sousednímu a kliknout na ni.Stejný pohyb má co do činění s ostatními.

Kukuřice může být pěstována na otevřeném poli. Může se chovat dvěma způsoby: spomocí semen a sazenic. Jedná se o průmyslový produkt na celém světě a považuje se za nejdůležitější krmivo a potraviny, jakož i za technické plodiny.

Země pěstující kukuřici zahrnují: Indii, Francii, Rusko a také Argentinu, Jižní Ameriku a Argentinu.Lídři jsou považováni za země jako: USA a DPRK.